Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 27.10.2002

URR își lansează primele organizații locale

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR și-a lansat, la acest sfârșit de săptămână, primele două organizații locale, deschise la Iași și, respectiv, Constanța.

Lansarea organizațiilor locale URR a avut loc în paralel cu declanșarea campaniei publice pentru stoparea prutenizării limbii române în aceste orașe.

 

Prezent la evenimentul de lansare a filialei URR Iași, Cosmin Alexandru, președintele Uniunii pentru Reconstrucția României, a declarat: "Este regretabil că într-un oraș de importanța Iașiului aproape că nu există opoziție politică în termeni reali. Pesedizarea structurilor administrative și a celor economice este un fapt evident și îngrijorător. URR Iași își propune să spargă acest monopol ce paralizează dezvoltarea locală și să ofere ieșenilor un model de opoziție activă și eficientă."

 

Organizația locală URR Iași este prezidată de Ionuț Nechita, 26 ani, Președinte - Senior Consultant al Centrului de Dezvoltare Comunitară Iași ( agenție de consultanță în management) și doctorand în cadrul Universității "Al. I. Cuza" Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea "Relații Economice Internaționale".

Din Consiliul Director Local Iași mai fac parte: Ciprian Mitoșeriu (vicepreședinte), Răzvan Dragomir (vicepreședinte), Dragoș Andrieș (vicepreședinte) și Iulia Gavriliță (secretar trezorier).


Deschiderea oficială a organizației locale URR Constanța a avut loc în prezența Secretarului General al partidului, Diana Uriciuc, care a declarat: "Lansarea organizațiilor locale URR în două dintre cele mai mari orașe ale României denotă interesul pe care îl avem de a crea o opoziție puternică și coerentă la nivel local, în scopul contracarării influenței mult prea mari pe care partidul de guvernământ o impune în mod continuu".

 

Consiliul Director Local din Constanța are următoarea componență: Marius Fugaru, președinte, Nicolae Damu, vicepreședinte, Amet Ghiursel, vicepreședinte, Tiberiu Breban, vicepreședinte și Călin Cristian, secretar trezorier.

Ca noutate pentru sistemul de organizare în teritoriu al partidelor din România, conform Statutului URR, organizațiile locale se bucură de autonomie deplină la nivelul deciziei, al organizării, al modalităților de finanțare sau al derulării proiectelor.

 

Informații suplimentare legate de organizațiile locale URR din Iași și Constanța pot fi obținute accesând site-ul URR www.urr.ro, secțiunea Contacte.

 

Comitetul Director Național
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR




NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR