Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 04.03.2004

În sprijinul culturii române

 

 

Situația precară a democrației din România nu ar trebui să fie un pretext pentru a ignora situația disperată a democrației din Republica Moldova. Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră extrem de îngrijorătoare ultimele decizii ale puterii comuniste de la Chișinău, culminând cu ridicarea imunității și șantajarea liderilor Partidului Popular Creștin Democrat (PPCD). Dincolo de faptul că regimul de la Chișinău este o amenințare pentru stabilitatea întregii zone, abuzurile lui ne privesc nemijlocit în măsura în care ele se exercită împotriva a milioane de români.


Una din direcțiile principale în care merg aceste abuzuri este cea a marginalizării prin orice mijloace a culturii române din Republica Moldova, în particular a învățării limbii române în școli. Din această cauză, Uniunea pentru Reconstrucția României - URR inițiază, în colaborare cu Partidul Popular Creștin Democrat (PPCD) din Republica Moldova, o acțiune de colectare de carte, de literatură sau din orice alt domeniu, ce urmează a fi donate unor școli din Basarabia.

 

Membrii Uniunii pentru Reconstrucția României - URR au început deja să strângă cărți în acest scop. Îi așteptăm pe toți cei care știu că au unele cărți dispensabile și sunt dispuși să le cedeze altor români pentru care ele sunt indispensabile să le aducă sau să le trimită prin poștă la sediul central al URR, Bd. Lascăr Catargiu nr. 27, et. 3, ap. 11, București sau, direct la sediul PPCD din Republica Moldova: N Iorga nr. 5, Chișinău, 2009.

 


 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 



NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR