Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 22.09.2004

 

 

Comunicat de presă

 

 

 

Candidatul Uniunii pentru Reconstrucția României URR la președinția României, domnul profesor Marian Țața, a decis ca astăzi, 22.09.2004, să anunțe retragerea sa din cursa pentru funcția supremă în stat.

 

Decizia domnului profesor Țața este motivată prin faptul că, deși propunerea candidaturii sale a fost determinată de membrii URR și susținută prin votul organizațiilor URR, simpatizanții noștri din întreaga țară au insistat pentru un candidat tânăr, reprezentativ pentru media de vârstă a membrilor URR.

 

Asumându-ne în mod sincer și deschis sugestiile electoratului și luând act de retragerea domnului Marian Țața, am desemnat prin votul tuturor organizațiilor un nou candidat, pe colegul nostru Ovidiu Tudorici din Câmpulung Moldovenesc. El este un tânăr reprezentativ pentru URR, ce a demostrat succes atât profesional cât și politic.

Împlinește 35 de ani în luna octombrie, a terminat facultatea de drept în Iași, a condus câteva reprezentanțe ale unor firme multinaționale în România, iar în prezent este viceprimar la Câmpulung Moldovenesc, municipiul în care URR-ul a câștigat alegerile locale din iunie.

Este căsătorit și are doi copii, Rareș de 9 ani și Ilinca de 3 ani. Nu a mai fost membru în nici un alt partid în afară de URR.

 

Uniunea pentru Reconstrucția României îi mulțumește domnului profesor Țața atât pentru acceptul său inițial de a reprezenta URR-ul în cursa pentru alegerile prezidențiale, cât și pentru decizia sa de a se retrage din aceasta în condițiile în care electoratul nostru a cerut altceva. Considerăm că astfel, Marian Țața a dat dovadă de spirit de echipă și altruism, dovedind încă o dată că există și un alt fel de a face politică.

 

Le mulțumim tuturor celor care ne-au contactat în ultimele zile pentru interesul manifestat față de URR și ne bucurăm să le demonstrăm încă o dată că sloganul "Fiecare contează" reprezintă felul nostru de a face politică. Opinia fiecăruia dintre ei chiar a contat pentru noi.

 

 

 

 

Cosmin Alexandru
Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 



NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR