Szövetség Románia Újjáépítéséért - SzRÚ
Szövetség Románia Újjáépítéséért - URR
 Itt az én honlapom! Itt az én honlapom! 
 A kedvenc oldalam! A kedvenc oldalam! 
 Intră pe forum!

Bezárva: 31.12.2004
  Nyitólap     Állásfoglalás      Kampány      Tervek      Pártprogram      Találkozók / Konferenciák      Beszámolók 

Language
Română  Magyar  English
...itt!
Állásfoglalás:
Mi lesz az utca gyerekeivel?

Szervezetek:
Sânicoară

Szabályzat
Sajtóközlemények
Mamaiai találkozója
Pártprogram
Transindex -
SzRÚ dialógus
Kiáltvány
Pártdoktrína
 Hangulatjelzés 
MINDENKI SZÁMÍT NÉLKÜLED NEM LEHET SEMMIT MEGVÁLTOZTATNI
Hírek@SzRÚ
e-mailben szeretném megkapni
Sajtóközlemények
2004  
01 02 03 04 05 06
2003  
07 08 09 10 11 12
01 02 03 04 05 06
 Beszámolók
2003  
07 08 09 10 11 12
01 02 03 04 05 06
2002 Pénzügyi
07 08 09 10 11 12
Keresés
Google

 

Havi beszámoló

2003 december

 

 

Decemberben a Szövetség Románia Újjáépítéséért - SzRÚ az első Országos Gyűlés előkészítésére összpontosított. A 2003 december 6-7. között szervezett eseményen egy belső, valamint egy külső ülésszakot tartottak; a belső ülésszakon (december 6-án) a SzRÚ képviselői és az ország különböző részeiből érkezett küldöttei megvitatták és elfogadták a párt politikai programját valamint új alapszabályzatát, a külsőn pedig (december 7-én) nemcsak SzRÚ tagok, hanem külső meghívottak és a tömegsajtó is résztvett. A SzRÚ Országos Gyűlésén történtekről részletesen is olvashat a http://www.urr.ro/ro/actiune/int-conf/bucuresti/relatare.shtml. címen.

 

Folyamatos információk:

  • A SzRÚ helyi szervezetei;
  • Újdonságok a www.urr.ro oldalon;
  • A SzRÚ tevékenységének tükrözése a tömegsajtóban;
  • A www.urr.ro az elsők között;
  • Feedback.

 

A SzRÚ helyi szervezetei

December 11-én egy sajtótájékoztató keretében lezajlott a a SzRÚ Craiova-i szervezetének megnyitója. Ugyanaznap a SzRÚ főtitkára, Diana Calfa és a Craiova-i SzRÚ elnöke, Daniel Botea a Craiova-i TV3 adó "Szigorúan titkos", élőben közvetített műsorában vettek részt.

 

Románia nemzeti napja, december elseje alkalmával kolozsvári SzRÚ tagok és gyulafehérvári csatlakozók Nicolae Bocşa irányításával Gyulafehérváron egy SzRÚ-s röplaposztó kampányt szerveztek, "Gyertek, SzRÚ-suljunk az országgal!" cím alatt.

 

Ugyancsak aznap, kolozsvári SzRÚ-s csatlakozók, Oana Morar és Oana Olar, valamint a kolozsvári SzRÚ elnöke, Mircea Oltean több mint 2.000 röplapot osztottak szét Kolozsvár központjában, az Egyesülés napján tartott ünnepségek alkalmával.

 

December 15-én a kolozsvári SzRÚ egy sajtótájékoztatót szervezett, amelynek keretében a vezetőség bemutatta a SzRÚ politikai programját és a SzRÚ tömegsajtóval kapcsolatos politikáját.

 

December 12-én a brassói SzRÚ sajtótájékoztatót szervezett. A brassói SzRÚ vezetője, Radu Mitrea bemutatta az Országos Gyűlés kivonatát, valamint közzétett néhány információt a brassói SzRÚ-nak a helyi választásokon való részvételével kapcsolatban.

 

Decemberben az aradi SzRÚ két új helyi szervezetet hozott létre: a Socodor-i és a Pecica-i SzRÚ-t. Az aradi SzRÚ tagok nyilvános vitát szerveztek, melynek témája az aradi parkolórendszer (Parktronic) volt; a vitán aradi lakosok, néhány taxivállalat képviselői, az aradi polgármester és helyi tanácsosok vettek részt.

 

A nagyváradi SzRÚ vezetősége vasárnap, 2003 december 14-én megnyitotta a kőrösvölgyi szervezetet.

 

December 18-24 között a SzRÚ valamennyi helyi szervezete door-to-door kampányt szervezett, röplapokat és üdvözlőlapkat is osztogatva a téli ünnepek alkalmával.

 

Újdonságok a www.urr.ro oldalon

Decemberben a SzRÚ weboldala az alábbiakkal bővült:

 

A folyamatos tevékenységgel kapcsolatos anyagok publikálása

 

A SzRÚ tevékenységének tükrözése a tömegsajtóban

A SzRÚ decemberi tevékenységére a központi és a helyi sajtó számos cikkben reflektált, amelyeknek központi témái az Országos Gyűlés, a SzRÚ politikai programja, a helyi szervezetek ez időszakban zajló tevékenységei voltak. Központi szinten egyetlen sajtónyilatkozatot tettünk közzé: "A jóérzés forradalmát".

 

A SzRÚ Országos Gyűlésén való részvételük után, olyan közismert kultúremberek, mint Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, és Horia-Roman Patapievici urak a tömegsajtó tudomására hozták a SzRÚ által szervezett eseményre vonatkozó véleményüket, valamint nyilatkoztak arról, hogy mit képvisel számukra a SzRÚ. Nyilatkozataikat elolvashatják a: http://www.urr.ro/ro/actiune/int-conf/bucuresti/relatare.shtml. címen. A cikkek egy része, valamint a sajtónyilatkozatok a www.urr.ro oldalon is megjelennek, a Média részlegen.

 

A www.urr.ro az elsők között

 

Decemberben a SzRÚ 4. és 5. helyen állt a a www.trafic.ro Politika részlegén.

 

Az oldal látogatóinak száma 7.174 volt, 123.302 vizualizálással, így a romániai politikai pártok oldalai között a leglátogatottabb weboldalnak minősül.

Feedback

Várjuk az önök véleményeit, megjegyzéseit a jelentéssel kapcsolatosan a contact@urr.ro címen.
Egyúttal köszönetet mondunk azoknak, akik a SzRÚ bannerét feltették weboldalaikra, újból jelezve, hogy ilyenképpen szeretnének segíteni nekünk.

 

Bármilyen, azzal kapcsolatos információ, ami a helyi sajtóban rólunk megjelenik, hasznos nekünk. Ezeket elküldhetik nekünk a revistapresei@urr.ro címre.

 

 

Minden jót!

 

Cosmin Alexandru,

Elnök,

Szövetség Románia Újjáépítéséért - SzRÚ

 

 



Ötleteid, megjegyzéseid, kívánságaid vannak ezzel az oldallal kapcsolatban?
Küldd el őket a webmaster@urr.ro címre.

 hirdetmények 
SzRÚ