Szövetség Románia Újjáépítéséért - SzRÚ
Szövetség Románia Újjáépítéséért - URR
 Itt az én honlapom! Itt az én honlapom! 
 A kedvenc oldalam! A kedvenc oldalam! 
 Intră pe forum!

Bezárva: 31.12.2004
  Nyitólap     Sajtóközlemények      Sajtóvisszhang      Sajtótájékoztatók 

Language
Română  Magyar  English
...itt!
Állásfoglalás:
Mi lesz az utca gyerekeivel?

Szervezetek:
Sânicoară

Szabályzat
Sajtóközlemények
Mamaiai találkozója
Pártprogram
Transindex -
SzRÚ dialógus
Kiáltvány
Pártdoktrína
 Hangulatjelzés 
MINDENKI SZÁMÍT NÉLKÜLED NEM LEHET SEMMIT MEGVÁLTOZTATNI
Hírek@SzRÚ
e-mailben szeretném megkapni
Sajtóközlemények
2004  
01 02 03 04 05 06
2003  
07 08 09 10 11 12
01 02 03 04 05 06
 Beszámolók
2003  
07 08 09 10 11 12
01 02 03 04 05 06
2002 Pénzügyi
07 08 09 10 11 12
Keresés
Google

2003.07.23

 

Hagyjátok békén a Vama Veche-t!

 

 

A Szövetség Románia Újjáépítéséért-SzRÚ támogatja egy csoport lelkes és bátor ember harcát a hagyomány és a sajátszerűség megmentésére, amely a "Vama Veche - 2 Mai" részleget a román tengerpart egyik legkedveltebb helyévé avatta. A hely szabad szellemű, lelkű és testű emberek szívéhez áll közel, ezért gyűlölik a korlátolt, lelketlen képmutatók, akik jelen pillanatban hatalmon vannak és akik azt hiszik, hogy pozíciójuk révén arra kényszeríthetnek minket, hogy olyanokká váljunk, mint ők.

 

Az évek során, a "Vama Veche" partszakaszon a tengeri üdülésnek egy alternatív stílusa alakult ki, egy olyan közösség, amelynek értékrendszere egy sajátos személyi kényelmet alakít ki, a tiszteletre és a toleranciára alapozva. Egy olyan hellyé vált, amelyet az emberek azért keresnek fel, hogy néhány napig vagy hétig kiszabadulhassanak a betonépületek barátságtalan szorításából, a "manele" táborokból és az affektálósok vendéglőiből.

 

Ott olyan emberek gyűlnek össze, akik egyforma ellenérzéssel viseltetnek Adrian a Csodagyermek, és Adrian a Páratlan Miniszterelnök iránt. Olyan emberek, akik szeretik a természetet, a nádat, a fát, a homokot, a rock, a blues, a jazz zenét és a tengeri napkeltét. Sajnos, ezek az emberek kisebbségben vannak, tehát fennáll a veszélye annak, hogy elnyomják őket a kockafejűek, és a buta népek, akik pénzzel, erőszakkal és törvényekkel próbálják hangsúlyozni jelenlétüket és ízléstelenségüket Romániának ebben az utolsó civilizált, non-konformista szegletében is.

 

Úgy döntöttünk, hogy állást foglalunk ennek a kisebbségnek nevében és jogainak védelmében, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy megőrizzük a Vama Veche szellemiségének szabadságát.

 

 


Cosmin Alexandru, Elnök
Szövetség Románia Újjáépítéséért-SzRÚ



Ötleteid, megjegyzéseid, kívánságaid vannak ezzel az oldallal kapcsolatban?
Küldd el őket a webmaster@urr.ro címre.

 hirdetmények 
SzRÚ