Szövetség Románia Újjáépítéséért - SzRÚ
Szövetség Románia Újjáépítéséért - URR
 Itt az én honlapom! Itt az én honlapom! 
 A kedvenc oldalam! A kedvenc oldalam! 
 Intră pe forum!

Bezárva: 31.12.2004
  Nyitólap     Sajtóközlemények      Sajtóvisszhang      Sajtótájékoztatók 

Language
Română  Magyar  English
...itt!
Állásfoglalás:
Mi lesz az utca gyerekeivel?

Szervezetek:
Sânicoară

Szabályzat
Sajtóközlemények
Mamaiai találkozója
Pártprogram
Transindex -
SzRÚ dialógus
Kiáltvány
Pártdoktrína
 Hangulatjelzés 
MINDENKI SZÁMÍT NÉLKÜLED NEM LEHET SEMMIT MEGVÁLTOZTATNI
Hírek@SzRÚ
e-mailben szeretném megkapni
Sajtóközlemények
2004  
01 02 03 04 05 06
2003  
07 08 09 10 11 12
01 02 03 04 05 06
 Beszámolók
2003  
07 08 09 10 11 12
01 02 03 04 05 06
2002 Pénzügyi
07 08 09 10 11 12
Keresés
Google

2003.10.03

Kinek használ a jelenlegi egészségügyi rendszer?!

A Szövetség Románia Újjáépítéséért-SzRÚ csatlakozik a civil társadalom tiltakozásához azon mód ellen, ahogyan a Szociáldemokrata Párt (PSD) parlamenterei visszautasítják, hogy tekintetbe vegyék és szankcionálják a Brădişteanu szenátor esetében fennálló összeférhetetlenséget.
Nem értjük, hogy miért tagadják meg a hatalom képviselői, hogy alkalmazzák azt a tétova korrupcióelleni törvényt, amelyet a kormány felelősségvállalása által fogadtak el, kikerülve a parlamentben való megvitatását.


Úgy véljük, hogy e visszautasítás által a hatalom értelemszerűen elismeri, hogy Románia a senki országa, hogy bárki azt tehet, amit akar, hogy nem áll fenn annak a veszélye, hogy az illetőt ellenőrzik vagy megbüntetik, amíg a politikai oligarchia védelme alatt áll. Nem lévén elegendő, hogy a szenátorok fedezik Brădişteanu szenátor törvénytelen helyzetét, az említett és a román egészségügy más báróinak visszaélései biztos fedél alatt vannak azért is, mert a miniszteri székben egy olyan ember ül, aki mások által írt könyveket lát el aláírásával.


A Szövetség Románia Újjáépítéséért véleménye az, hogy az egészségügy helyzete már nehezen lehetne katasztrofálisabb és a betegek számára előnytelenebb, mint amilyen jelenleg. A mi elvi megoldásunk az egészségügyi magánbiztosítások bevezetése lenne, hogy a biztosított személyek szabad választása ellenőrizhesse az egészségügyi szolgáltatások minőségét és a módot, ahogyan pénzüket elköltik. Ez nem zárja ki, sőt értelemszerűen magába foglalja azt is, hogy az egészségügyben a döntéshozatalban részt vevő személyek magasabb színvonalon álljanak, mint a plagizálók és az olyan egyének, akiket mindössze a magánvagyonuk érdekel.

 


Cosmin Alexandru, Elnök
Szövetség Románia Újjáépítéséért-SzRÚ



Ötleteid, megjegyzéseid, kívánságaid vannak ezzel az oldallal kapcsolatban?
Küldd el őket a webmaster@urr.ro címre.

 hirdetmények 
SzRÚ